CEO Corner

Kennismaking

Geachte website-bezoeker, beste cliënt,

U zult het vast wel gelezen dan wel gehoord hebben via de media. De Stichting Staatsziekenfonds (het SZF) heeft een nieuwe Algemeen Directeur. Veel meer dan de naam is u echter – indien u mij niet persoonlijk kent – niet bekend. Gaarne maak ik van de gelegenheid gebruik om u via dit forum meer over mezelf te vertellen.

Ik ben Amar Randjitsing. Ik ben 50 jaar en ben getrouwd met Jennifer Karnawi en heb een studerende dochter. Zelf heb ik bedrijfseconomie aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname gestudeerd. Ik ben verzot op voetbal, ik volg de Europese competities op de voet en zelf trap ik ook graag een balletje. Ik ben eerste dan karateka, een sport die ik tot op heden een warm hart toedraag. In de keuken ben ik geen prins, vandaar dat mijn liefdevolle echtgenote het principe van ‘de liefde van de man gaat door de maag’ nauwgezet uitvoert. Ik ben bijkans twintig jaar in de Directie geweest van de verzekeringsmaatschappij Parsasco, waarvan 15 jaar als Algemeen Directeur. Voordat ik de mooie uitdaging aanvaardde om mijn krachten te geven aan het SZF was ik iets minder dan anderhalf jaar manager Agency Support bij Assuria. In het verzekeringswezen kan ik dus aardig mijn mannetje staan.

Hoewel het SZF geen verzekeringsmaatschappij is, zal ik de kennis die ik tot nu toe zowel in mijn studie als in mijn beroepsbestaan heb opgedaan ten volle aanwenden om dit mooie bedrijf naar grotere hoogten te tillen. Daarbij ben ik mij ervan bewust dat er klachten zijn over zowel de dienstverlening als de pakketten van het SZF. Ik ben voorbereid aan deze zware taak begonnen. Daarom is het plan binnen de kortst mogelijke tijd mij de aardigheden en eigenaardigheden van het bedrijf eigen te maken. Ik zal het bedrijf leiden volgens het principe ‘all hands on deck’, want samen staan we sterk. Ik zal ook analyseren waar de knelpunten liggen. En samen met het personeel, waarvan ik overtuigd ben dat zij hart hebben voor de organisatie, proberen die knelpunten weg te werken. Want wij zijn er om u als verzekerde te dienen. Ik hoop dat ik van u het vertrouwen mag genieten om SZF te leiden in het innemen van die plaats in de Surinaamse samenleving die dit mooie bedrijf verdient. Ik heb er zin in!Drs. Amar Randjitsing
Algemeen directeur