AFDELING CRM TOT UW DIENST!

Bijgewerkt: 29-01-2021

Vanaf 08 juni 2020 geldt, voor de duur van 2 weken,  in ons land een full lockdown met als doel de transmissie keten van het Coronavirus te doorbreken en de huidige uitbraak in te dammen. Het SZF blijft gedurende deze periode bereikbaar voor het publiek. Het team van de afdeling Customer Relationship Management, afgekort CRM, staat klaar om klanten te ondersteunen in deze tijd.

De afdeling CRM is een jonge, innovatieve afdeling die proactieve klantenservice biedt aan SZF-klanten die digitaal alsook telefonisch hun aanvragen doen. Het team van CRM-representatives ondersteunt klanten in de breedste zin en heeft een back office waar aanvragen efficiënt worden afgehandeld.

Het traject van de CRM-afdeling is verdeeld in fasen. Heden bevindt de afdeling zich in fase 1, waarbij de aanvragen gedaan worden via social media en het verkorte telefoonnummer 134.  Wanneer de SZF-klant belt, kan deze aan de hand van diens behoefte een toets indrukken. De opties zijn:

  • 2 voor Klantenservice of
  • 3 voor Restitutie of
  • 4 voor Medische Dienst of
  • 7 voor Verzekerden Service.

Bij elk telefonisch gesprek registreert de CRM-representative de inhoud van het gesprek en de bijbehorende klantgegevens in het ticketsysteem. Het gesprek wordt beschouwd als te zijn afgehandeld wanneer de klant direct is geholpen. Als het gaat om een aanvraag die meer aandacht nodig heeft, wordt deze doorgestuurd naar de back office ter beoordeling en afhandeling.

Aanvragen die binnenkomen via social media worden omgezet in een ticket, zodat deze afgehandeld kunnen worden in de back office. De CRM-representative dient slechts na te gaan welke aanvragen zijn toegewezen met de bijkomende documenten. Op de afdeling CRM is “Papierloos werken” de trend!

Iedereen die behoefte heeft aan informatie over het SZF mag bellen naar de afdeling CRM van maandag t/m vrijdag van 7:30 u t/m 15:30 u. Bellen met een TeleG-nummer en Telesur vaste verbinding op het telefoonnummer 134 is kosteloos.